Зарубіжна література 8 клас Кадобянська 2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Зарубіжна література: підручник для 8 класу

Zarubizhna literatura 8klas Kadobjanska 2016

Автор: Кадоб'янська , Удовиченко

Видавництво: Фоліо, 2016

Предмет: Зарубіжна література

Клас: 8 клас

ISBN: 978-617-7012-38-1

Новий навчальний рік стане новою сходинкою у вивченні зарубіжної літератури. Допомогти Вам у цій нелегкій, але досить цікавій і захоплюючій справі, покликаний підручник для 8 класу Кадоб'янська. Із його сторінок ви дізнаєтесь про те, що культурну спадщину відомих письменників слід розглядати не тільки як окремі твори, але і як відображення відповідної епохи у житті людства.

Статті книги познайомлять Вас із священними книгами людства – Біблією, Кораном. Ви взнаєте, які ідеї несуть в собі класичні твори, та на яких образах вони базуються, у яких жанрах вони написані, яке їх стилістичне оформлення, познайомитесь із життям та творчим шляхом авторів цих шедеврів світової літератури.

Кожен розділ підручника – це певна історична епоха. Кожен художній твір знаходить своє відображення у певному параграфі. Твори поетів подаються або повністю або уривками у вигляді найкращих україномовних перекладів, а деякі із них подані і оригінальною мовою. У хрестоматії ви матимете можливість знайти переклади програмових творів українською мовою.

Читати підручник Зарубіжна література 8 клас Кадоб'янська 2016 онлайн