Українська мова 8 клас Авраменко 2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2.45(29)

Українська мова: підручн. для 8-го класу

ukrainska mova 8 klas avramenko 2021

Автор: Авраменко , Борисюк , Почтаренко

Видавництво: Грамота, 2021

Предмет: Українська мова

Клас: 8 клас

ISBN: 978-966-349-863-8

Дорогі восьмикласники та восьмикласниці!

У цьому навчальному році ви розпочинаєте вивчення синтаксису й пунктуації, що означає перехід на вищий рівень у вивченні української мови. Речення стає ближчим до реального мовного середовища, в якому ви живете. Звуки, слова та їх особливості, які ви детально вивчали в попередніх класах, стають будівельним матеріалом для складання речень, за допомогою яких ви вже можете висловлювати свої думки, ідеї та емоції. Ми переходимо до розділу науки про мову - синтаксису, який ще більше підпорядковується вашому реальному спілкуванню, необхідному, як повітря, у вашому повсякденному житті.

Підручник з Української мови для 8-го класу автора Авраменко допоможе вам цікаво та систематично оволодівати синтаксисом, словосполученнями, реченнями, а також правильно використовувати розділові знаки, які мають велике значення, коли вам потрібно висловити свої думки (і ви це скоро переконаєтеся).

Особливістю цього підручника є з одного боку більш спрощений і доступний підхід до вивчення граматичних явищ, а з другого боку - новий формат, який використовують у Німеччині, Великій Британії, США та інших країнах з високим рівнем життя і освіти. Такий варіант підручника надає широкі можливості для використання ілюстрацій, таблиць і схем.

Читати підручник Українська мова 8 клас Авраменко 2021 онлайн