Захист України 10 клас Фука станд

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2.68(14)

Захист України: підручник для 10 класу (рівень стандарту)

Zahyst Ukrainy 10 klas Fuka 2023 stand

Автор: Фука , Пашко , Гарасимів

Видавництво: Астон, 2023

Предмет: Захист вітчизни

Клас: 10 клас

Шановні учні та учениці 10-го класу! Цього навчального року ви будете вивчати новий предмет за допомогою підручника "Захист України" для 10-го класу, автором якого є Фук станд. Мета цього курсу - оволодіння основними знаннями про Збройні сили України (ЗСУ), юридичні принципи міжнародного гуманітарного права, військово-медичну підготовку, цивільний захист та дотримання власної безпеки під час надзвичайних ситуацій у мирний та воєнний час.

Вивчення цього предмету підготує вас як морально, так і фізично до можливої служби в Збройних силах України та інших військових формуваннях. Ви не лише зміцните свою фізичну силу та набудете більше знань, але й розвинете свідоме ставлення до захисту свого життя, життя близьких, друзів та співгромадян. Ви зрозумієте, що саме ви є Україною, разом з вашими рідними та друзями.

Цей курс допоможе вам бути готовими забезпечувати захист України, бо країна - це ви самі, ваші рідні та ваші друзі. Ви будете мати можливість розвивати свої навички та здібності, щоб стати активними учасниками в житті своєї країни. Таким чином, вивчення цієї дисципліни не лише зробить вас сильнішими та освіченішими, але й допоможе вам сформувати свідоме ставлення до важливості захисту України.

Бажаю вам успіхів у вивченні предмету "Захист України" та надіюсь, що ви знайдете цей курс цікавим та корисним для вашого майбутнього!

 

Читати підручник Захист України 10 клас Фука 2023 станд онлайн