Англійська мова 6 клас Несвіт 2014

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3.43(7)

Англійська мова: підручник для 6-х класів (6-й рік навчання)

Англійська мова 6 клас Несвіт 2014

Автор: Несвіт

Видавництво: Генеза, 2014

Предмет: Англійська мова

Клас: 6 клас

ISBN: 978-966-11-0424-1

В цьому учбовому році ви матимете змогу навчитись розповідати про риси характеру своїх близьких та складатимете обрис їхньої зовнішності, працюючи з матеріалом першого розділу. Люди до яких ви завжди маєте змогу підійти поділитися своїми поразками та перемогами, яким ви можете завжди відкрити свої щирі почуття, це ваші мама й тато, дідусі та бабусі, а також сестри та брати.

Вивчаючи другий розділ ви довідаєтеся про різноманітні типи магазинів, продукцію, яку вони продають, та у час відвідин крамниць навчитеся спілкуванню. Розповісти про свої вподобання у виборі домашніх страв та характерності харчування вашої родини, ви зможете вивчивши третій розділ.

Стійкості у своїх силах та твердості характеру надає спорт. У четвертому розділі ви ознайомитеся з захопленнями своїх однолітків, дізнаєтеся про зимові та літні типи змагань, та дізнаєтесь про невід'ємність тренувань.

З п'ятого розділу ви дізнаєтеся про різноманітні типи подорожей та підготовку до візитів інших країн або міст. Саме подорожами та дослідженням світу життя і цікаве.

Шостий розділ цього посібника надасть достатньо інформації про видатні місця та пам'ятки культури міста Лондона, столиці Великої Британії. Сьомий розділ навчить вас розповідати про Київ, який є столицею України, про його видатні місця, які й до нині зберігають інформацію про культурний спадок українців та про їх життя у давні часи.

Спілкування з вашими однолітками та вчителями, пізнання нового на кожному уроці — це ваші звичайні дні. Останнім етапом вивчення програми 6 класу стане восьмий розділ. Можливим для вас стане вміння розповідати про улюблені шкільні уроки. Посібник також має у своєму складі англо-український словник та довідник з граматики.

Читати підручник Англійська мова Несвіт 6 клас 2014 онлайн